Echipamente Piscine

echipamentepiscine echipamentepiscine acoperirepiscina

Echipamente:

Daca aveti o piscina noua sau doriti sa deschideti vechea piscina pentru un nou sezon, urmariti functionarea corecta a întregului echipament mecanic al piscinei in vederea realizarii unei filtrari adecvate. Un sistem de filtrare al piscei (filtru piscina, pompa piscina) inadecvat va face tratamentul chimic mai putin eficient. Astfel se va urmari: Îndepartarea prelatei- inainte de a o strange si a o stoca se va curata cu o matura în vederea înlaturarii impuritatilor si se va sterge cu un produs care sa previna formarea petelor de mucegai si a mirosurilor. Prelata pliata se va pastra într-un loc curat, uscat, departe de razele soarelui, substante ce ataca PVC-ul, etc. În scopul functionarii corecte a echipamentului mecanic al piscinei si implicit a filtrarii se va urmarii amplasarea si intretinerea corecta a principalelor componente (filtrul piscinei, pompa piscinei, gura de absortie si refularea).

Filtrare:

Reglati timpul de filtrare fuctie de temperatura apei: 16grd - T - 24grd : 8 h 24grd - T - 27grd :10 h 27grd - T - 30grd :20 h Un aspect important în vederea mentinerii unei calitati ireprosabile a apei din piscina dumneavoastra îl constituie filtrarea. Sistemul de filtrare al piscinei are rolul de a îndeparta din apa solidele în suspensie (particule de praf, pamant care patrund continuu in apa piscinei) si particulele ce plutesc pe suprafata apei (90% grasimi). Daca el nu functioneaza corect, acestea nu pot fi îndepartate si va afecta efortul dumneavoastra pentru mentinerea unei piscine curate. Apa este aspirata prin pompa piscinei si refulata spre vana multipla a filtrului piscinei. Prin intermediul vanei apa patrunde în filtrul piscinei, traversand stratul de nisip în vederea filtrarii sale. Apa filtrata revine prin vana si este returnata piscinei (pozitia Return). Acesta este un circuit continuu si automat. Nisipul special prevazut pentru acest filtru înlatura impuritatile din apa redandu-i acesteia calitatea corespunzatoare.

Acoperiri:

Se recomanda filtrarea apei piscinei de cel putin 3 ori în 24 h. Umpleti piscina. Nivelul apei va urca aproximativ pâna la 10 cm sub preaplin. Verificati trusa de testare. Reactivii de testare necorespunzatori va vor da rezultate false si va va induce în eroare în ceea ce priveste tratamentul chimic. Pentru a evita orice alte neplaceri va recomandam sa apelati la specialistii firmei care vor asigura o consultanta adecvata. In afara de echiparea standard a piscinei cu filtru si pompa punem la dispozitia clientilor o gama larga de accesorii cum ar fi: echipamente pentru dezinfectarea automata a apei cu masurarea si reglarea cu pH si Clor sau Oxigen Activ, tratarea apei cu UV, tratarea apei cu sterilizatoare cu sare,echipamente pentru incalzirea apei (schimbatoare de caldura, incalzitoare electrice, pompe de caldura), prelate termoizolante, prelate de iarna, prelate automate, accesorii pentru curatirea piscinei, substante chimice pentru pastrarea apei curata si dezinfectata.

Accesorii Piscine:

Acoperiri din policarbonat, Prelata vara, Prelata iarna, Echipamente pentru tratarea apei automat, Schimbator de caldura, Incalzitor electric, Pompa de caldura, Cascade cervicale, Jeturi de apa , Ciuperca, Cascada, Topogane, Dezumiificatoare murale sau Centrale de dezumidificare.