Structura | Finisaje | Accesorii

Piscine Modulare din Otel

piscine piscine scarapiscina

Componenta unei Piscine din Otel sau Inox:

Kitul este livrat complet paletat impreuna cu cartea piscinei care contine si planul de trasaj si detalii exacte de montaj si de asamblare pentru piscina. Structura Piscinei: -Model piscina NOVIA,cu structura din OTEL (garantie 20 ani) -Model piscina LIDIA, cu structura din INOX 4509 (garantie 30 ani). -Panouri standard cu inaltimea de 110 sau 145 cm (panouri predecupate pentru montarea pieselor de -recirculare a apei din piscina).

Componenta unei Piscine din Otel sau Inox:

-Picioare de ranforsare reglabile (faciliteaza alinierea panourilor si compenseaza diferenta de nivel a radierului, pentru a avea o piscina aliniata). -Suruburi (zincate penmtrur piscina Novia si din inox pentrur piscina Lidia). -Piese de ancorare metalice intre panou si radier (bicromate pentru piscina Noviasi dint inox pentru piscinaLidia). -Profil in unghi din PVC pentru colturile piscinelor , R 5 cm (permite asamblarea liner-ului in conditii optime). -Tipul de prindere a liner-ului, Hung clipsat cu piese de blocaj (sistem pentru a usura o eventuala schimbare a acestuia). -Silicon pentru imbinarea panourilor pentru ca linerul sa fie continuu si estetic.

Suport tehnic GRATUIT

Alegerea formei piscinei impreuna cu specialistii nostri, planul de trasare si amplasament ,Planul de amplasare cu schite. ,Asistenta telefonica. Pentru Oferta sau alte optionale cum ar fi incalzirea piscinei, tratarea automata a apei din piscina, atractii apa, va rugam sa ne contactati.

Kit de intretinere INCLUS

Kit de intretinere: Cap de aspirator pentru aspirarea mizeriilor din piscina, Tija telescopica pentru usurarea curatirii piscinei, Furtun flotant de diferite dimensiuni care se conecteaza la peria de aspirare, Plasa de adancime pentru curatarea frunzelor din piscina, Perie de pereti(se conecteaza la tija), Tester, Termometru, Substante, Trusa de analiza a apei, termometru plutitor si kit de substante pentru tratarea initiala a apei.