Structura | Finisaje | Accesorii

Accesorii Piscine

piscine piscine scarapiscina

Caminul Tehnic, bordura, accesorii:

Variantele de camine tehnice pentru piscinele de otel sunt: camin tehnic montat pe structura piscinei ca cel de sus, camin tehnic prefabricat care se monteaza in pamant aproape de zona adanca a piscinei sau camin tehnic turnat din beton.

Incalzire Piscina:

Pompa de caldura: Se monteaza in aer liber si sunt disponibile in doua variante: un model care functioneaza de la +7 grd temperatura exterioara si un model ce functioneaza de la -5 grd temperatura exterioara. Schimbator de caldura: Se monteaza in caminul tehnic, este complet automatizat cu reglarea temperaturii 16/40 grd, include si pompa de recirculare pentru agentul termic. Incalzitor electric: Se monteaza in caminul tehnic, complet automatizat cu termostat si rezistenta speciala pentru apa tratata din piscina.

Bordura piscina 50x33 cm:

Pentru un finisaj estetic se foloseste bordura speciala pentru piscina, realizata din piatra sparta si modelata in forme bine gandite. Are suprafata antiderapanta atat uscata cat si uda si este tratata impotriva decolorarii. In continuarea bordurii se pot monta dale din piatra cu dimensiunea 50x50x3,5 cm. Modele: Sahara, Ardoise, Louisiane Natural, Louisiane Vert.

Kit de intretinere INCLUS

Kit de intretinere: Cap de aspirator pentru aspirarea mizeriilor din piscina, Tija telescopica pentru usurarea curatirii piscinei, Furtun flotant de diferite dimensiuni care se conecteaza la peria de aspirare, Plasa de adancime pentru curatarea frunzelor din piscina, Perie de pereti(se conecteaza la tija), Tester, Termometru, Substante, Trusa de analiza a apei, termometru plutitor si kit de substante pentru tratarea initiala a apei.