Structura | Finisaje | Accesorii

Liner, Finisajul Piscinelor din Otel

piscine piscine scarapiscina

Etapele de montaj ale Linerului:

Montajul liner-ului este o etapa deloc dificila. Liner-ul este o membrana din PVC elastic care se fabrica exact dupa dimensiunile interioare ale piscinei. Se prinde in sisteme speciale sub bordura piscinei apoi se decupeaza materialul in exces de la piesele de recirculare si de la scara. Linerul este vopsit în conformitate cu standardul NF T 54-803-1 "clasa superioara", grosime 75/100 are o garantie de etansare de 10 ani, pentru a garanta o temperatură ridicată de 33 ° C și o garantie antipatare de 6 ani.

Culori Liner si Bandouri:

Linerul este fabricat din fasii de PVC, taiat si asamblat din bucati prin sudare de înaltă frecvență pentru a asigura etanseitatea piscinei. Este clipsat in partea superioara a piscilei intr-un profil tip HUNG (agatat), pentru a facilita schimbarea.

Liner Imprimat:

Diferite modele de liner cu model.

Kit de intretinere INCLUS

Kit de intretinere: Cap de aspirator pentru aspirarea mizeriilor din piscina, Tija telescopica pentru usurarea curatirii piscinei, Furtun flotant de diferite dimensiuni care se conecteaza la peria de aspirare, Plasa de adancime pentru curatarea frunzelor din piscina, Perie de pereti(se conecteaza la tija), Tester, Termometru, Substante, Trusa de analiza a apei, termometru plutitor si kit de substante pentru tratarea initiala a apei.