Structura | Finisaje | Accesorii

Structura din Otel

piscine piscine scarapiscina

Structura piscinei:

Panoul Steel'Protect® este un panou din otel S280 GD de mare rezistenta mecanica cu grosimea de 220/100 asigurand o mare rezistenta structurii. Este pregatit cu un tratament anticoroziv de galvanizare la cald si de un film de PVC pe ambele fete ceea ce face ca piscina sa reziste timp de decenii. Acest panou este fabricat fara suduri pentru a inlatura orice risc de coroziune. Panourile pot fi si din INOX 150/100, astfel piscina isi mareste considerabil rezistenta. Suport tehnic: -Alegerea formei piscinei mpreuna cu specialistii nostri, planul de trasare si amplasament. -Planul de amplasare cu schite. -Asistenta telefonica.

Etapele constructive pentru piscinele din otel sunt:

1-sapatura, 2-turnare radier armat, 3-montaj structura otel, 4-realizare umpluturi, 5-montaj bordura si dale plaja, 6-montaj liner Kit de intretinere: -Cap de aspirator pentru aspirarea depunerilor din piscina. -Tija telescopica pentru usurarea curatirii piscinei. -Furtun flotant. -Plasa de adancime pentru curatarea frunzelor din piscina. -Perie de pereti. -Trusa de analiza a apei. -Termometru plutitor. -Produse de tratare a apei REV-AQUA complet pentru o luna. Optionale: -Pentru Oferta sau alte optionale cum ar fi incalzirea piscinei, tratarea automata a apei din piscina, atractii apa, va rugam sa ne contactati. Se pot realiza si dimensiuni mai mari.

Structura otel:

Structura piscinei este foarte rezistenta datorita straturilor de protectie anticorozive. Garantia pentru structura de otel este de 20 ani iar pentru structura din inox 30 ani. Structura NOVIA cu panouri Steel'Protect® grosime 220/100mm otel tratat anticoroziv si protejat pe ambele fete cu o pelicula PVC aplicata termic - Garantie 20 ani !-Picioare laterale de forta, reglabile cu tija filetata si piulite de blocare(brevet)-Elemente metalice de prindere(suruburi) tratate anticoroziv complet cu zinc-Profil PVC cu raza de 5 cm, pentru cele 4 colturi din interiorul piscinei(brevet)Profil de prindere liner, clipsabil, care nu necesita niciun surub sau nit de prindere(brevet).

Kit de intretinere INCLUS

Kit de intretinere: Cap de aspirator pentru aspirarea mizeriilor din piscina, Tija telescopica pentru usurarea curatirii piscinei, Furtun flotant de diferite dimensiuni care se conecteaza la peria de aspirare, Plasa de adancime pentru curatarea frunzelor din piscina, Perie de pereti(se conecteaza la tija), Tester, Termometru, Substante, Trusa de analiza a apei, termometru plutitor si kit de substante pentru tratarea initiala a apei.