Spa LUX | Spa EXCLUSIV

SPA - Echipament Hidromasaj

spa spa spa

Exclusivitate :

Spaul este un echipament destinat placerii si relaxarii, insa reprezinta mai ales si un veritabil mijloc de a beneficia la domiciliu de o hidroterapie eficienta. Este asadar important sa ii cunoasteti partile componente inainte de a-l achizitiona. Apa detine puterea pentru revigorarea spiritului, reumplerea sufletulului, reinnoirea mintii si relaxarea corpului. Poate ajuta la inlaturarea tensiunii, aparitia romantismului si a pasiunii. Combinarea intelepciunilor antice cu cunoasterile moderne au adus la aparitia SPA-urilor portabile. De mai mult de 30 de ani Passion Spas au folosit puterile tamaduitoare ale apei pentru a va imbunatati sanatatea prin avansatele metode si tehnologii inovatoare. Calitatea si inovatia combinata cu stiinte de hidrodinamica fac Spa-urile Passion un lider pentru relaxarea voastra.

Relaxare:

Gama de Spa-uri Aquatic este un incredibil exercitiu acvatic, echipament ce va aduce distractie, fitness si relaxare pentru intraga familie. Indiferent ca faceti exercitii, va antrenati, va invatati copii sa inoate, sau va relaxati in locurile pentru hidromasaj, Aquatic se muleaza pe nevoile voastre. Este echipamentul care va cere cel mai mic efort din partea dumneavoastra ( o simpla alimentare electrica ajunge ), dar a carei functionare va genera o umiditate pe care va fi imperativ s-o controlati! Montarea prelatei este asadar indispensabila atunci cand nu utilizati spaul iar o ventilatie eficienta este necesara in timpul sedintelor. O data instalat, spaul va aduna toate voturile dumneavoastra si pe cele ale prietenilor. Spaul este echipamentul genial prin excelenta datorita faptului ca mai multi pot face o sedinta in acelasi timp, fara nicio contra indicatie.

Sanatate:

Disponibilitatea permananeta a spaului ( 12 luni/ 12 si 24 h/ 24 ) contribuie semnificativ la entuziasmul ce se poate genera. Nicio indicatie ! Ajunge sa va decideti sa cumparati un spa bun si sa va dezbracati ( sa faceti un dus ) si ajungeti in baie! Atentie la alegerea optiunilor caci, dincolo de impactul foarte mare asupra bugetului, va schimba fara indoiala “ starea de spirit “ din spatiul in care va aflati. Daca v- ati orienta catre o ambianta zen, ar fi de preferat sa treceti cu vederea TV- ul incorporat sau CD player- ul. Pe de alta parte, aromoterapia si cromoterapia sunt esentiale. In contrast, daca va doriti un spatiu familial si relaxant, frecventat adeseori de prietenii dumneavoastra, multiplicarea optiunilor ar satisface pe toata lumea.

Suport tehnic:

Va oferim consultanta gratuita pentru alegerea ehipamentului potrivit nevoilor dumneavoastra.